سیدعلی جواد موسوی، متخصص داخلی و فوق تخصص ریه، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با آلرژی در فصل بهار گفت: آلرژی‌ها معمولاً در فصل بهار افزایش پیدا می‌کنند زیرا در این فصل گل‌ها، گیاهان و گرده افشانی‌های درختان افزایش می‌یابد، این گیاهان به دلیل دارا بودن (پولن) که آلرژی زا است باعث افزایش میزان آلرژی‌زایی در افراد می‌شوند...

وی ادامه داد:‌ البته مصرف زیاد آجیل (که بسیار آلرژی‌زا است) و شیرینی‌های خامه‌ای، کاکائو و قهوه و ...، هم باعث افزایش میزان آلرژی در این فصل می‌شود.

دکتر موسوی خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه افراد مبتلا به آلرژی اگر در محیطی که گیاهان زیادی در آنجا وجود دارد، حضور پیدا کنند و احساس کنند که علائم آلرژی در حین شروع شدن است باید سریعاً از ماسک استفاده کنند و بهتر است از دو ماسک همزمان (که لای این دو ماسک یک گاز استریل یا دستمال کاغذی قرار داده شده) استفاده کنند.

این متخصص در رابطه با تأثیر تغذیه بر آلرژی گفت: شروع زودرس مصرف ماهی در کودکان، مصرف سبزیجات تازه و همچنین استفاده از ویتامین‌های B (سیب و گلابی و ...) و ویتامین C (پرتقال و ...)، می‌توانند باعث کاهش شدت آلرژی‌ها شود.